Diákolimpiával hangoltunk

Pénteken egész nap pörögtek a kerekek a Bulgárkertben: a Diákolimpia országos döntőjében az XCC- és a pumpaverseny legjobbjai is dobogóra állhattak.


A 12. Csömöri Bringafesztivál 0. napján a Diákolimpia országos döntőjével kezdődött az esemény. Reggel esőben kezdtük a napot, a nevezés alatt még csepergett a Bulgárkertben, a futamokra azonban elállt az égi áldás, így az U9-es kategóriáktól kezdve a B (licensz nélküli) és az A (versenyengedéllyel rendelkező) kategóriában induló tanulók is ideális körülmények között rajtolhattak.

A versenybírók összeszokott csapata ezúttal is hiba nélkül tette a dolgát, így minden flottul ment a korosztályokban, ezzel párhuzamosan pedig a pumpapályán is zajlottak az időmérők, majd a döntők. A nap végére, mire újra beborult az ég, legalább a végső helyezések kiderültek, így kezdődhetett az eredményhirdetés a csöpörgő esőben!

KÉPGALÉRIA ITT!

A fiatalok ezúttal is derekasan helyt álltak, a legtöbben az XCC-futam mellett a pumpaversenyen is kimagaslót nyújtottak. Holnap a nemzetközi versennyel folytatódik a bringásdömping a Bulgárkertben!

12. Csömöri Bringafesztivál 2024
Diákolimpia országos döntő, XCC- és pumpaverseny
az eredmények IDE KATTINTVA olvashatóak!