Látványos bemutató

A hagyományoknak megfelelően az idei fesztiválon is bringára pattannak a Mátyási-fivérek, akik minden alkalommal lélegzetelállító produkcióval kápráztatják el a közönséget!


Mátyási Zoltán és Tamás gyerekkoruk óta megszállottjai a kerékpározásnak, nevük és a triálshow mára szinte egybeforrt. A testvérek a Csömöri Bringafesztivál megkerülhetetlen sztárjai, akik a színpad előtt minden alkalommal felforrósítják az amúgy is felfokozott hangulatot. Raklaptornyokra ugrálnak fel, majd azokon egyensúlyozva emberek fölött röpködnek és dacolva a fizikai törvényszerűségekkel, birokra kelnek a gravitációval. Látványos bemutatójuk általában az egyik legnépszerűbb program a fesztiválon, idén május 18-án, szombaton 12.10-kor a dobogó előtti téren kezdenek!

Mi az a triál?
A triál egy egyéni sport, mely lényege, hogy egy speciális kerékpár használatával a versenyzõ végigmanõverez és egyensúlyoz egy erre a célra kialakított mesterséges, vagy természetes szekción. A cél, hogy minél kevesebb "hibával" jusson végig a szekción, így minél kevesebb büntetõpontot szerezzen.