Bringásaink vitték a prímet

A csömöri Sportbálon díjazták a 2023-as év legjobb utánpótláskorú és felnőtt sportolóit. A legjobbak között taroltak a bringások: az év abszolút legjobbja Szatmáry András lett!


Idén is fantasztikus hangulatú Sportbált rendezett a Csömöri Sport és Szabadidő-szervező Nonprofit Kft. a Csömöri Sportcsarnokban, a 100 éves jubileum jegyében ráadásul még az eddigieknél is ünnepibb eseményen díjazhattuk az utánpótlás és a felnőtt kategóriák legjobbjait! Az esemény díjátadó része után a zene és tánc hódított a küzdőtéren, végre újra a mulatságé volt a főszerep!

Az NRG Dance School bemutatóját, illetve Solti László és Válé Flórián, a Csömöri Sport és Szabadidő-szervező Nonprofit Kft. két ügyvezető igazgatójának köszöntőjét követően az első díjátadó blokkban az utánpótlás legjobbjai vehették át a legjobbaknak járó elismerést, majd jöhetett az X-Faktorból ismert Paulina koncertje és az első táncszünet. A hangulat egyre emelkedettebb lett, ezután pedig a legjobban teljesítő felnőttkorú csömöri sportolók következtek kategóriánként és országos bajnokaink köszöntése. A számos értékes díj után ismét a remek hanulatot teremtő Partyface Bandé volt a terep, szó mi szó, alaposan megtáncoltatták a jelenlévőket, izzásnak indult a táncparkett és "húzták" a talpalávalót a mulattatás nagymesterei. A pörgésből hajnalig nem volt megállás! FOTÓGALÉRIA ITT!

A 2023-as év legjobb csömöri utánpótlás kerékpárosa: Hegedűs Heléna
Hazánk egyik legtehetségesebb U15-ös kerékpárosa Hegedűs Heléna, aki ezüstérmet szerzett a fonyódi cyclocross ob-n, aranyérmet a nagykanizsai XCO országos bajnokságon és a Bulgárkertben rendezett csömöri versenyen is nyert. Fiatal kora ellenére az idei cyclocross ob-n a teljes női mezőny második legjobb idejét tekerte!

A 2023-as év legjobb csömöri utánpótlás sportolója: Vas Barnabás
A franciaországi a cyclocross Európa-bajnokságon ötödikként zárt, míg a Glasgow-ban rendezett összkerékpáros világbajnokság junior XCO-számában az előkelő hetedik helyen. A Bulgárkertben győzött a csömöri versenyen, de szállította az érmeket a további hazai, és a nemzetközi versenyekről, Világkupákról is.

Az utánpótlás díjátadó blokk végén ünnepélyes köszöntésben részesültek a Vas-szülők: a háromgyermekes Vas Péter és Vasné Pál Katalin mindegyik csemetéje a kerékpár megszállottja. A szülők kiváló példát mutatnak alázatból és a munkához való hozzáállásból, büszkék lehetnek a családjukra, többek között az olimpiai negyedik, U23-as világbajnok Vas Kata Blankára és a csömöri színekben remeklő Vas Barnabásra.

A 2023-as év csömöri sportolója: Szatmáry András
Megvédte a címét a maratoni országos bajnokságon, a hatalmas sár sem jelentett akadályt Bélapátfalván: Szatmáry András ismét aranyérmet ünnepelhetett a hosszú távú futam végén, így 2023-ban csömöri színekben nyert országos bajnoki címet!

A 2023-as év csömöri országos bajnokai:
Szatmáry András
, hegyikerékpár maratoni magyar bajnokság, Bélapátfalva
Valter Attila, országúti kerékpár magyar bajnokság, időfutam és férfi mezőnyverseny, Bocskaikert és Pannonhalma

Gratulálunk!