Az év csömöri csapata!

A csömöri Sportbálon díjazták az utánpótlás 2022-es legjobbjait, illetve elismerték a felnőtt országos bajnokokat is. Ezek után nem meglepő: az év csapata, a Cube-Csömör együttese!


A 2022-es év legjobb csömöri utánpótlás lány kerékpárosa: Greman Szonja
Szonja az U19-esek mezőnyében az országúti, a hegyi, a maratoni, hegyi országúti és a kritérium országos bajnokságon is aranyérmes lett! A hegyibringások portugáliai utánpótlás Európa-bajnokságán a hetedik leggyorsabb idővel ért célba és még a franciaországi világbajnokságon is pontokat szerzett.

A 2022-es év legjobb csömöri utánpótlás fiú kerékpárosa: Tóth Márkó
Az utánpótlás-válogatott kerékpáros fantasztikus évet produkált: az U19-esek között nyert az országúti kerékpárosok utánpótlás országos bajnokságán, és a kritérium országos bajnokságon. Az országúti kerékpárosok időfutam ob-ján ezüst-, a hegyibringások maratoni országos bajnokságán bronzérmet gyűjtött.

A 2022-es év legjobb csömöri utánpótlás sportolója: Vas Barnabás
Barna tavaly az U17-esek között aranyéremmel nyitott a cyclocross országos bajnokságon, majd a folytatásban is töretlen volt a fejlődése. Ősszel már elsőéves juniorként állt rajthoz a korosztályos fiúk futamában a namuri cyclocross Európa-bajnokságon, ahol mindössze három másodpercre a dobogótól, a negyedik helyen ért célba!

A 2022-es év legjobb csömöri edzője: Juhász Zsolt
A Cube-Csömör ifjú kerékpáros tehetségeinek edzője nap mint nap lelkiismeretes munkával és ellentmondást nem tűrő lendülettel készíti fel az U11-es, U13-as és U15-ös korosztályt. A korábbi szövetségi kapitány a csömöri klubban zajló nevelőmunka egyik letéteményese. Magas színvonalon végzett munkáját a tanítványai remek eredményei is bizonyítják.

A 2022-es év legjobb csömöri csapata: a Cube-Csömör kerékpárcsapata
Az elmúlt esztendő számolatlanul hozta a csömöri kerékpárosok országos bajnoki címeit a különböző szakágakban és korosztályokban. A Magyar Kerékpáros Szövetség rendszeresen kiemeli a csömöri szakosztályban zajló utánpótlás-nevelő munkát, amely országos viszonylatban is egyedülálló. Valter Tibor vezetőedző szakmai irányítása mellett a fiatal edzőpáros, Juhász Zsolt és Szatmáry András is remek munkát végez. A csapat tagjai: Versenyzők: Bakos Dominik, Bungyis Panna, Burgermeister Balázs, Burgermeister Bence, Burgermeister Olivér, Cseri Áron, Demeter Vencel, Gergely Koppány, Greman Szonja, Hegedűs Heléna, Hegedűs Helga, Jagiello Ádám, Jánosi Ákos, Kardos Csongor, Leányvári Sára, Nemcsok Zoltán, Németh Péter, Németh Zoltán, Petró Szabolcs, Schmidel Regina, Simon Márk, Sipos Borisz, Sipos Dáriusz, Sipos Nesztor, Sylvester Balázs Tibor, Szalay Boldizsár, Szalkó Bende Zsombor, Szatmáry András, Tóth Márkó, Urbán Janka, Urbán Vilmos, Vas Barnabás, Vas Péter, Végső Bence, Vock András, Vock Balázs, Vock Mátyás, Vona Márton Gábor
Edzők: Juhász Zsolt, Szatmáry András, Valter Tibor

A 2022-es év csömöri kerékpáros országos bajnokai:
Schmidel Regina hegyikerékpár maratoni magyar bajnokság, Ropolypuszta-Kaposvár
Szatmáry András hegyikerékpár maratoni magyar bajnokság, Ropolypuszta-Kaposvár
Valter Attila országúti kerékpár magyar bajnokság, férfi mezőnyverseny, Pannonhalma. Wollongong (AUS) vb-23.

Gratulálunk a díjazottaknak a kiemelkedő teljesítményükhöz!