Ideálisak az edzéskörülmények

A festői spanyol üdülőszigeten, Gran Canarián edzőtáborozott a Cube-Csömör bringáscsapata. Juhász Zsolt edző vezetésével 16 napot töltött a társaság a hegyekben.


Két juniorkorú lányversenyzővel és a felnőtt csapat egy részével, összesen nyolc fővel indult útnak a Cube-Csömör csapatának egy része a Kanári-szigetek egyikére, Gran Canáriára. Bringásainkat ideális munkakörülmények várták, napközben átlagosan 20-22 fok volt árnyékban, a csapadék kevés (mindössze kétszer esett a hegyekben), csak a Calima nevezetű afrikai homokvihar zavarta az edzéseket néhány napig.

- Január 21-én jöttünk és február 5-én utaztunk haza - mesélte Juhász Zsolt, a Cube-Csömör bringásainak edzője. - Az eddigi elvégzett munka zökkenőmentesen zajlott, átlagosan heti 28 órát edzettek versenyzők! Az edzőtábor a tavalyihoz hasonlóan az állóképesség fejlesztéséről szólt. Vannak új versenyzők is, Greman Szonja, Zsidai Lilla és Fűzfa Ambrus. Gyorsan beilleszkedtek a csapatba, felvették a napi rutint, így remekül ment a közös munka. Mindenkinek egyéni edzésterve van, de egyszerre indultunk és az erőviszonyok szerint kisebb csoportokban tekert együtt a csapat.

Hajrá, Csömör!