Sztárvendég Zalakaroson

Kígyózó sorok vártak Valter Attilára Zalakaroson, mindenki szeretett volna egy aláírást, egy közös fotót a csömöri bajnokkal - ő volt a Tour de Zalakaros országúti kerékpárverseny sztárvendége!


Az idei Giro d'Italián az összetettben három napig az élen álló csömöri versenyző, Valter Attila volt az immáron tizennegyedik alkalommal megrendezett Mapei Tour de Zalakaros országúti kerékpárverseny díszvendége. A Groupama-FDJ rózsaszín trikós kiválósága a Karos Korzó rendezvényközpontnál, a Spirit Auto-Skoda standján dedikált, majd részt vett a Zobori Kid's Ride by Bianchi gyermekverseny eredményhirdetésén, ahol a gyerekek kérdéseire is szívesen válaszolt, majd a Szabadics Ride céges csapatverseny díjkiosztó gáláján vendégeskedett.

FOTÓK ITT!

Másnap a Spirit Auto-Skoda országúti maraton rajtjánál ő rajtoltatta el a mezőnyt, majd a rendezvényt záró tombolasorsoláson átadta a szerencsés nyertesnek a 819.000 forint értékű Giant kerékpárt.

- Egy remek hétvégén vagyok túl és nem csak azért, mert láthattam Vas Kata Blanka és Fetter Erik szuper világbajnoki futamait, amihez ezúton is gratulálok nekik, hanem mert ott lehettem a Mapei Tour de Zalakaros versenyen az esemény vendégeként, szurkolhattam nektek és sokatokkal találkozhattam is. Örülök, hogy ennyien eljöttetek. Azért persze sikerült egy kicsit kikapcsolódni a párommal, pár rövidet pedig még bringázni is. Minden jó úton halad az év utolsó futamai felé - vélekedett a hétvége történéseiről Attila a közösségi oldalán.