Ismét Csömörön az XCO ob!

Újabb komoly sportdiplomáciai sikert aratott Csömör: 2016 után idén ismét településünk adhat otthont a hegyibringások országos bajnokságának - egy héttel az olimpia előtt!


Sorozatban kilencedszer látjuk majd vendégül Csömörön a hegyibringások elitmezőnyét a nyáron: számos nemzetközi viadal és a 2016-os országos bajnokság tapasztalataival felvértezve, újratervezett pályával, de a megszokott színvonalas rendezéssel készülünk a júliusi versenyre. Kiemelt értéke lehet a bajnokságnak, hiszen az olimpia évében, ilyen közel az ötkarikás játékokhoz, mindenki csúcsformájához közel érkezik majd a Bulgárkertbe. Legutóbb is az olimpia évében esett a szövetség választása a csömöri ob-rendezésre, öt év elteltével hasonló döntés született! Az idei elhalasztott olimpiára július 23-a és augusztus 8-a között kerül sor Tokióban.

Hazai pályán, ismerős környezetben még több esélye van bringásainknak, hogy megszerezzék a lehető legfényesebb érmeket. Valter Tibor vezetőedző elégedettségének adott hangot, hiszen egyébként is minden versenyen kiemelkedően teljesítenek kerékpárosaink, de hazai pályán plusz motivációt is kapnak a csömöri rendezés által.

9. Csömöri Bringafesztivál - XCO országos bajnokság 2021
2021. július 17-18.
Bulgárkert, Csömör

Hajrá, Csömör!