A legjobbak között

Valter Attila a Tour de Hongrie országúti kerékpárverseny zárószakaszán bemutatott hajrájával bekerült a 63. Év Sportolója Gálán Az év sportpillanata-díj legjobb három jelöltje közé!


Ahogy mondani szokták, már a jelöltek közé kerülés is hatalmas büszkeség! Valter Attila ráadásul két kategóriában is a legjobbak közé került a 63. Év Sportolója Gálán, amelyet hétfő este láthattunk az M4 Sport televíziós csatornán. Attila az Év férfi sportolója szavazáson a legjobb 10-be került a tavalyi teljesítménye alapján, a hatodik lett (jelöltsége azért is különösen értékes, mert kerékpáros még nem került a győzelem közelébe az Év sportolója szavazás 1958 óta íródó történetében), az Év sportpillanata kategóriában pedig a legjobb három között tündökölt a Kékestetőn aratott Tour de Hongrie-győzelmével. A csömöri bringások vezetőedzője, Attila édesapja, Valter Tibor az Év edzője szavazáson a hetedik helyet érdemelte ki!

A gálán taroltak a labdarúgók: az Év férfi sportolója-cím Szoboszlai Dominiké lett, aki az Eb-selejtező play-offjában Izland ellen lőtt győztes góljával kijuttatta a magyar labdarúgó-válogatottat az Európa-bajnokságra, az Év edzője-elismerést Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott olasz szövetségi kapitánya kapta, míg az Év sportpillanata-díjat Szoboszlai Dominik az Izland elleni, sokáig emlékezetes góljával nyerte el!

Gratulálunk a díjazottaknak!