Célkeresztben a tehetségek

Remek hangulatú toborzót tartott Valter Tibor és Juhász Zsolt, illetve a Cube-Csömör hegyibringás csapata, amely folyamatosan keresi és képzi a jövő tehetségeit.


A Csömöri Sportcsarnok udvarán már jóval a meghirdetett 16 órás kezdés előtt gyülekeztek az érdeklődők a Cube-Csömör toborzójára. Az ország egyik legsikeresebb hegyibringás utánpótlás-nevelő műhelye a 27-szeres magyar bajnok, friss csömöri díszpolgár Valter Tibor és Juhász Zsolt munkáját dicséri. Edzőink ezúttal is árgus szemekkel lesték a kicsik minden mozdulatát, segítettek a megfelelő beállítások megtalálásában, hogy aztán útra keljenek egy rövid csömöri körtúrára. Meglepetés a javából: a tekeréshez csatlakozott az ország első számú kerékpáros klasszisa, a friss Tour de Hongrie-győztes Valter Attila is, aki csömöri srácként szintén ennél a klubnál ismerkedett meg a sportággal, rengeteg munkával, kitartással és elszántsággal pedig egészen a világ legjobbjai közé ért - az útmutató példa tehát mindenki előtt adott.

A sportcsarnoktól induló brigád aztán a tó megkerülése után a Bulgárkertet vette célba, ahol a Kálvárián kialakított pálya megismerésére néhány belevaló szülő is vállalkozott. A gyerekek aktivitásán tisztán látszott, hogy a munkakedv, a támogató háttér és a lelkesedés adott, ha ezek Valter és Juhász szakértelmével párosulnak, akkor újabb szorgalmas tehetségek előtt nyílhat út a sikerek felé.

A TOBORZÓN KÉSZÜLT FOTÓGALÉRIA IDE KATTINTVA ÉRHETŐ EL!