Fényes jövő áll előttük!

A csömöri Díjátadó gálán az utánpótlásnál és a felnőtteknél is elismerték az előző év legjobbjait. A bringásoknál Feldhoffer Bálint és Sylvester Balázs is díjat nyert - Valter Attila mellett!


A 2021-es év legjobb csömöri utánpótlás kerékpárosa: Feldhoffer Bálint
A magyar utánpótlás-válogatott kerékpáros fantasztikus évet produkált, a nemzetközi versenyein szakaszt nyert Szlovéniában, fehér trikósként zárt Szerbiában. A Cube-Csömör színeiben U17-es magyar bajnok címet szerzett a csömöri országos bajnokságon! Év végén szerződtette az EOLO-Kometa, Alberto Contador U19 országúti kerékpáros utánpótláscsapata.

A 2021-es év legjobb csömöri kerékpárosa: Sylvester Balázs
A Cube-Csömör egyik legtöbb kilométert gyűjtő kerékpárosaként kijutott a hegyibringások között az olaszországi világbajnokságra, a szerbiai Európa-bajnokságra, valamint szerepelt számos Világkupán. A felnőttek között a csömöri országos bajnokságon ezüstérmet nyert, csak a negyedik olimpiára utazó Parti András előzte meg!A 2021-es év csömöri különdíjasa: Valter Attila - a díjat édesapja, Valter Tibor vette át
Attila eddigi pályafutása legjobb évét zárta: világsztárok kíséretében végigtekerte élete második háromhetes viadalát, a Giro d’Italia olasz körversenyt, amelyen három napon át viselhette az összetett elsőnek járó kultikus rózsaszín mezt. Részt vett a tokiói olimpián, a Magyar Kerékpáros Szövetség megválasztotta 2021 legjobbjának, a rózsaszín trikós befutóját a Magyar Sportújságírók Szövetsége jelölte az Év Sportolója Gálán az Év Sportpillanata kategóriájában!

Gratulálunk díjazottjainknak a kiemelkedő teljesítményükhöz!