Lélegzetelállító edzőtábor

A spanyol üdülősziget, Mallorca káprázatos szerpentinjein edzőtáborozik a Cube-Csömör bringáscsapata. Juhász Zsolt edző vezetésével 16 napot tölt a hegyekben a társaság.


A repülőutat szerencsésen teljesítette a csömöri különítmény, a határon pár kérdés után átengedték a srácokat. A spanyol hatóság kíváncsi volt az utazás céljára, majd egy 72 órán belüli negatív koronavírusteszt igazolást kértek. Az adminisztrációs feladatok elvégzése után aztán elkezdhették falni a kilométereket a fiatalok. Az alsó képen egy részlet a lélegzetelállító mallorcai tájról.

- Tizenhat napot töltünk el a szigeten - tekintett előre Juhász Zsolt, a Cube-Csömör bringásainak edzője. - Az első nap volt idáig a legjobb időnk, rövid mezben tudtunk edzeni. A napokban ugyan szelesre váltott az időjárás, de ami fontos, hogy maradt minden csapadékmentes. A héten sziget egyik leghíresebb és egyben leglátványosabb hegyén teljesített mindenki egy teljesítmény teszt, ami képet adott a pillanatnyi formájukról és segített az elkövetkező edzések célzónáit meghatározni.