Minden, amit a versenyről tudni kell!

Ami biztos, július 4-én szombaton MTB XCO Csömör Nagydíj Magyar Kupa-futam a Bulgárkertben. Összeszedtünk minden lényeges információt a versenyről!


Speciális év az idei, a világjárvány miatt veszélyhelyzet feloldása után vált biztossá, hogy megrendezhetjük a kultikus hegyibringaversenyt Csömörön - sorozatban immár nyolcadszor! A végső döntés meghozataláig és azóta a háttérben rengeteget dolgoztak a szervezők, hogy az esemény minden szempontból biztonságos legyen: a nemzetközi kiírás helyett Magyar Kupa-futamot rendezünk, a fesztiválprogramokat és a kistérségi körtúrát lemondtuk. Kizárólag az XCO-viadalra koncentrálunk, nyolc korosztályban várjuk a bringásokat az U9-esektől a masterig. Az idei Magyar Kupa-sorozat 1. futamára nagy érdeklődés mutatkozik a nevezések számából kiindulva (a profik egészen július 2-án délig regisztrálhatnak az ODiN-rendszerben).

A hivatalos pályajárásra már pénteken délután is van lehetőség (a megközelítéshez térképes segítség ITT található), de kizárólag rajtszámmal tesztelhető a pálya. Büfé üzemel majd a Bulgárkertben, az időjárás nyárias lesz, a csapadék esélye minimális. A hagyományoknak megfelelően idén is két eredményhirdetést rendezünk, délben az U9-U15-ös korosztályoknak, míg a futamok végén az U17-es és az idősebb évjáratok legjobbjai állhatnak majd a dobogóra. A részletes időrend és a program ITT olvasható! Izgalmakban és izzadságcseppekben biztosan idén sem lesz hiány!

Bringára fel!