Folyamatos egyeztetések

A Magyar Kerékpáros Szövetség főtitkára és Csömör Nagyközség Önkormányzatának jegyzője folyamatosan egyeztet a 8. Csömöri Bringafesztivál megrendezésének lehetőségeiről.


Szándékaink továbbra is egyértelműek: minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy sorozatban nyolcadszor, idén is megrendezhessük a Csömöri Bringafesztivált a hangulatos Bulgárkertben és a festői Kálvárián - de a biztonságot szem előtt tartva a hivatalos versenyre koncentrálunk, ezúttal sajnos a fesztiválprogramokra nem kerülhet sor. A jelenleg hatályos kormányrendelet alapján azonban további egyeztetések szükségesek az esemény szervezői és a szövetség között: Csömör Nagyközség Önkormányzatának részéről Dr. Katona Péter jegyző, míg a Magyar Kerékpár Szövetség képviseletében Vízer Barnabás főtitkár közreműködésével.

Az MTB XCO Csömör Nagydíj július első szombatján szerepel a versenynaptárakban és az eredeti tervek szerint ekkor is kerülne megrendezésre, de a világban tapasztalható utazási korlátozások miatt ezúttal Magyar Kupa-futamként. Amint érdemi információink vannak a tárgyalások és a szervezés eredményéről, természetesen azonnal közzétesszük közösségi felületeinken.