Időmérő edzés a Bulgárkertben

Szépen lassan visszatér a sportélet a megszokott kerékvágásába: az elmúlt hónapok versenyéhségét csillapítva a hegyibringás szakág időmérő edzést tartott Csömörön.


A Magyar Kerékpáros Szövetség által szervezett időmérő edzés első napján 23 U15-ös és U17-es versenyző indulhatott el a csömöri XCO-körön a Bulgárkertben. Látható módon a fiatalok nagyon várták már az ilyen típusú „megmérettetést”, hiszen komoly tempót diktáltak már az első emelkedőn, volt, akinél ez a tempó nem is lankadt. Így elmondható, hogy jól vészelték át az elmúlt időszakot, gyakorlatilag mindenkinél fejlődést láthattunk a tavalyi évhez képest, ami a köridőkön is visszaköszönt.

A második napon a junior, U23-as és a felnőtt korosztály jelent meg a népszerű pályán. Igaz, az időjárás nem a legszebb arcát mutatta, de így is nagy létszámú résztvevő vett részt a házi viadalon. Látható módon a felnőtteknél is sokan már nagyon „éhesek” voltak a versenyzésre, így itt is az volt tapasztalható, hogy mindenki fejlődött az elmúlt évekhez képest.

Rendhagyó időmérő edzés, Csömör
csömöri eredmények
U17, fiú
2. Feldhoffer Bálint 48:27 mp
3. Takács-Valent Márk 48:56 mp
6. Tóth Márkó 56:33 mp
U23, nő
2. Schmidel Regina 58:22 mp

Gratulálunk!