Cseuz itthon teljesíti az olimpiáját

Az 1992 óta minden nyári olimpiára elkerékpározó Cseuz László úgy tervezte, hogy idén Tokióig gurul, az elhalasztott nyári játékok azonban az ő terveit is átírták.


Sportember a javából: a csongrádi származású, de évek óta Pécelen élő Cseuz László nem hiányozhat a Csömöri Bringafesztivál állandó szereplői közül sem és az olimpia sem kezdődik nélküle az 1992-es barcelonai ötkarikás játékok óta. Úgy tervezte, hogy idén elteker Tokióig, a közvetlen felkészülést januárban kezdte, májusig 5000 kilométert akart edzésképpen teljesíteni, de végül 6598 lett belőle...

Mivel az olimpiát 2021-re halasztották, így Laci bácsi Magyarországon bringázza végig az útra tervezett 9000 kilométert (Pécelről indulva, csillagtúra elvet követve)! A távot július 31-ig kívánja befejezni. Ez a kitűnő ötlet remek edzésnek is felfogható, ennek tudatában pedig talán az sem lehet kétséges senki előtt, hogy kiváló egészségének és elszántságának köszönhetően jövőre újabb álma is megvalósul, és a nyolcadik olimpiáján, Tokióban is szurkolhat majd a magyar sportolóknak!