Íme, az idei lapszemle!

Megnéztük hol, milyen cikkekkel, videókkal számoltak be a különböző médiumok a VII. Csömöri Bringafesztiválról és az azon belül rendezett MTB XCO C1 Csömör Nagydíjról!


A Magyar Televízió sportcsatornája, az M4 Sport a BringaSport magazinjába készített beszámolót a versenyről. A teljes adás itt érhető el!

Az utanpotlassport.hu videós tudósítása, a szintén az M4 Sporton jelentkező Jövünk! is visszanézhető, ők főleg a fiatalokra fókuszáltak a szombati versenyen. Íme, a vonatkozó rész 19:01-től!

A csömöri honlapok és Facebook oldalak természetesen kiemelten foglalkoztak a fesztivállal, a CsömörSport beharangozója itt, tudósításai itt és itt olvashatóak!

A CsömörTv több összefoglalót is készített a fesztiválról, az interjúkkal megspékelt itt tekinthető meg!

A bringasport.hu saját tudósítással jelentkezett a csömöri versenyről, ahol képgaléria is színesítette a cikket. Ide kattintva olvasható!

A velo.hu szakportál beszámolója itt olvasható eredeti környezetében.

A kistérségi kerékpáros körtúra során érintett Pécel Önkormányzatának közösségi felületén is megörökítették a látogatást. Íme!

Mivel nemcsak a profik versenyére, hanem a tömegsport és az amatőrök szórakoz(tat)ására is koncentráltunk, így a programturizmus.hu is hirdette a fesztivált. Itt olvasható az ajánló!