Bringás osztály vagytok?

Az idei Bringafesztiválon is pályázatot hirdetünk a csömöri Mátyás Király Általános Iskola 4-8. osztályai számára! Pattanjatok bringára és tekerjetek az értékes nyereményekért!


„Bringás osztály vagyunk” pályázat az általános iskola diákjainak
 
Az idei Bringafesztiválon is pályázatot hirdetünk a csömöri Mátyás Király Általános Iskola osztályai számára! Szeretettel várunk 2019. június 29-én a Csömöri Bringafesztiválon, ahol lehet, hogy az osztályod nyeri meg a „Bringás osztály vagyunk!” pályázat értékes nyereményét!

Gyere el iskolatársaiddal, hogy Ti is a nyertesek között lehessetek! Minél többen érkeztek kerékpárral az osztályodból, annál nagyobb lesz az esélye annak, hogy megnyeritek az 50 000 forintos Decathlon ajánékdutalványt!
 
Ugye, Ti is bringával jöttök?


A pályázati kiírás:
VII. Csömöri Bringafesztivál
Mountainbike Olimpiai Cross Csömör Nagydíj és fesztivál
2019. június 29-30. Csömör, Bulgárkert

„Bringás osztály vagyunk!” pályázat a csömöri Mátyás Király Általános Iskola diákjainak

A Csömöri Önkormányzat idén hetedik alkalommal rendezi meg a Csömöri Bringafesztivált, melyet azzal a céllal hoztak létre, hogy a gyerekek és a felnőttek körében is népszerűsítsék a bringázást, valamint felhívják a figyelmet a települések közötti biztonságos kerékpáros közlekedés fontosságára.

A fesztivál igazi kistérségi rendezvény, a Gödöllői kistérség településeiről és a szomszédos fővárosi kerületekből is sokan érkeznek kerékpárral a hangulatos csömöri patakpartnál található Bulgárkertbe, a fesztivál erdei helyszínére. Az idei Bringafesztiválra is pályázatot hirdetünk meg a csömöri Mátyás Király Általános Iskola számára az alábbiak szerint:

A pályázat témája: „Bringás osztály vagyunk!”

A pályázat célja, hogy minél több gyermeket ösztönözzünk arra, hogy kerékpárral jöjjenek a Csömöri Bringafesztiválra, így a sportolást, az egészséges életmódot és nem utolsósorban a kerékpáros közlekedést népszerűsítsük körükben.

A pályázatban részt vehetnek: általános iskolák 4-8. osztályai

A pályázat elemei: díjazzuk azt az osztályt, melyből a legtöbben érkeznek a Bringafesztiválra. Az osztálynak az iskolától elindulva csoportosan, egy időben kell megérkeznie.

A pályázat díjazása: az első osztály, ahonnan a legtöbb diák érkezik, értékes ajándékot nyer, egy 50 000 Ft-os Decathlon ajándékutalványt!

Bringára fel!