Jön az Elefánt!

Június 29-én az eredményhirdetés után a Csömöri Bringafesztivál színpadán: az Elefánt! Ne maradj ki a koncertélményből, erősen ajánlott a megjelenés! Bulizzunk együtt!


Az Elefánt zenéje olyan, amin egyszerre sírunk és nevetünk, összebújunk és tombolunk, majd a szövegbe beletemetkezve elmerengünk. Életigenlő melankólia. Ezt az érzést egyre többen fedezik fel maguknak, hiszen a zenekar: fesztiválok és klubok állandó fellépője, akármilyen környezetben elvarázsolja és táncolásra készteti a régi és új rajongókat.

Teltház az Akvárium Nagyhallban, folyamatos vidéki turnézás, 28.000 facebook like, 7.600 youtube követő, 6.800 instagram követő, Nagy-szín-pad könnyűzenei műsorban való szereplés. Második nagylemezükkel, a Gomollyal már a lemezbemutatón megtöltötték az A38 Hajót, a zenekar egyik dalával (Bordahajtogató) kezdődik a Balaton Method, a hazai underground zenei világot bemutató film, és a lemez megjelenésekor 10 napig vezette a Deezer hallgatási listáját. 2017-ben jelent meg 3. nagylemezük a Minden, a lemezt Fonogram-díjra is jelölték, és Szendrői Csaba, a zenekar énekese Artisjus Junior-díjat kapott a szövegírói munkásságáért.