Igazi fesztiválhangulat vár

Megújult programokkal és hangulattal vár mindenkit a 7. Csömöri Bringafesztivál. Az igazi fesztiválos életérzést az ötletes, kreatív bringás aktivitások is fokozzák majd a Bulgárkertben.


A megszokott környezetben, de vadonatúj programlehetőségekkel csábít majd a Bulgárkertbe június 29-én a 7. Csömöri Bringafesztivál, amely a hegyibringások nemzetközi versenye mellett számos ínyencséggel szolgál. Az XCO-versenyekkel párhuzamosan zajló népszerű programkínálatból ezúttal sem hiányozhat a bringás ügyességi pálya, a triál bemutató és a Dirt Jump Show, a homokozó, a pumpaverseny, illetve az elmaradhatatlan koncert (a gyerekek a Kispárna, míg a nagyobbak az Elefánt fellépésén tombolhatnak)!

Az igazi fesztiválhangulatról a bringás aktivitások is gondoskodnak, hiszen ötletes, kreatív megoldások színesítik az idei programot:
- Szívd fel a bringám! - az energikus játék célja, hogy a résztvevők mielőbb megtöltsék a saját tartályukat színes folyadékkal. A szivattyú olyan gyorsan szállít, ahogy a pedált tekerik, az ütemes tempó, a kitartás és a versenyszellem fokozza az izgalmakat.
- Energiabringa - a tekeréssel látják a résztvevők, hogy mennyi áramot termelnek, a termelt árammal palacsintát süthetnek.
- Formula bike - autós versenyzés egyszerre két főnek, akik egymás ellen tudnak egy kis pályán versenyezni autókkal, a biciklik meghajtásának segítségével.

Június 29-én mindenkit vár a Bulgárkert, másnap pedig Csömörről induló és ide érkező kistérségi kerékpáros körtúra!