Pingpongozz a Bulgárkertben!

A Bulgárkert eddig is az egyik legnépszerűbb szabadidős területe volt Csömörnek, ráadásul a legújabb fejlesztésnek köszönhetően már pingpongozhatunk is a gyönyörű környezetben!


Akik megfordultak az utóbbi időben a népszerű Bulgárkertben, már találkozhattak a legújabb fejlesztés eredményével, hiszen - ahogy arról korábban írtunk - egy kültéri pingpongasztal került elhelyezésre a területen. A számos egyéb szabadidős kikapcsolódási lehetőség mellett a Községgondnokság által kihelyezett pingpongasztalnál egy újabb sportág kedvelői hódolhatnak szenvedélyüknek a játszótér és a pumpapálya között. Az önkormányzat a közösségi tereken lévő pingpongasztalokhoz ütőket és labdákat is biztosít díjmentesen. Ezzel az akcióval a pingpongozást szeretnék népszerűsíteni a csömöri gyerekek, fiatalok és családok körében. Az akció során a pingpongasztal aljára tartószerkezetet szerelt fel a Községgondnokság, melyben két ütő, és néhány labda várja a játszani vágyókat. Kérjük, vigyázzatok az ütőkre és labdákra, melyeket játék után helyezzetek vissza a helyükre, hogy mások is tudjanak velük játszani!

Eddig sétálhattunk, játszóterezhettünk, vagy bringázhattunk itt, de mostantól már a pingpongozást is érdemes kipróbálni!

Használja mindenki egészséggel!