Gyere Te is bringával!

Pattanjatok bringára, hogy Ti is a nyertesek között lehessetek! Minél többen érkeztek egyszerre kerékpárral a rendezvény helyszínére, annál nagyobb esélyetek lesz a fődíjra!


Szeretettel várunk 2018. június 16-án a Csömöri Bringafesztiválra, ahol lehet, hogy Ti nyeritek meg a „Bringával jöttünk!” pályázat értékes csoportos nyereményeit! Gyere el családoddal, barátaiddal, iskolatársaiddal, hogy Ti is a nyertesek között lehessetek! Minél többen érkeztek egyszerre kerékpárral a rendezvény helyszínére, annál nagyobb lesz az esélye annak, hogy megnyeritek a fődíjat!

Legyetek az a csapat, akik a legnagyobb létszámban érkeznek, és a helyezéstől függően 40-25, vagy 10 000 Ft értékű Decathlon ajándékutalványt nyerhettek!

Ugye, Ti is bringával jöttök?

Részletes program és további információ: www.bringafeszt.hu, facebook.com/Csömöri Bringafesztivál

Pályázati kiírás:
VI. Csömöri Bringafesztivál - Mountain Bike Olimpiai Cross Csömör Nagydíj és fesztivál - 2018. június 16. Csömör, Bulgárkert

Bringával jöttünk! pályázat

A Csömöri Önkormányzat idén hatodik alkalommal rendezi meg a Csömöri Bringafesztivált, melyet azzal a céllal hoztak létre, hogy a gyerekek és a felnőttek körében is népszerűsítsék a bringázást, valamint felhívják a figyelmet a települések közötti biztonságos kerékpáros közlekedés fontosságára. A fesztivál igazi kistérségi rendezvény, a Gödöllői kistérség településeiről és a szomszédos fővárosi kerületekből sokan érkeznek kerékpárral a hangulatos csömöri patakpartnál található Bulgárkertbe, a fesztivál erdei helyszínére. Az idei Bringafesztiválra pályázatot hirdetünk meg a bringás csoportok számára az alábbiak szerint:

A pályázat témája: „Bringával jöttünk!”

A pályázatok célja, hogy minél több embert ösztönözzünk arra, hogy kerékpárral jöjjön a Csömöri Bringafesztiválra, így a sportolást, az egészséges életmódot és nem utolsósorban a kerékpáros közlekedést népszerűsítsük körükben.

A pályázat elemei:
A pályázat alapján díjazzuk azokat a csoportokat, akik a legtöbben érkeznek a Bringafesztiválra. A csoport tagjainak egy időben kell megérkezniük a rendezvényre!

A pályázat díjazása:
A pályázat alapján díjazzuk azokat a csoportokat, akik a legtöbben érkeznek a Bringafesztiválra.

Az első három legnagyobb létszámú csoport értékes ajándékokat nyer:
1. díj: 40 000 Ft-os Decathlon ajándékutalvány
2. díj: 25 000 Ft-os Decathlon ajándékutalvány
3. díj: 10 000 Ft-os Decathlon ajándékutalvány

Holtverseny esetén, az egyező létszámú csapatok között kisoroljuk az ajándékot!

Bringára fel!