Ti is bringás osztály vagytok?

Idén is meghirdetjük a Bringás osztály vagyunk! pályázatot a csömöri Mátyás Király Általános Iskola diákjai számára, amelyen ezúttal is értékes nyeremények találnak gazdára!


Szeretettel várunk 2018. június 16-án a Csömöri Bringafesztiválon, ahol lehet, hogy Te, vagy az osztályod nyeri meg a „Bringás osztály vagyunk” pályázat értékes nyereményeit! Gyere el iskolatársaiddal, barátaiddal, hogy Ti is a nyertesek között lehessetek! Minél többen érkeztek kerékpárral az osztályodból, annál nagyobb lesz az esélye annak, hogy megnyeritek a fődíjat!

Legyetek az az osztály, amelyik a legnagyobb létszámban érkezik, és értékes ajándékokat nyerhettek:
1. díj: 50 000 Ft-os Decathlon ajándékutalvány
2. díj: 30 000 Ft-os Decathlon ajándékutalvány
3. díj: 20 000 Ft-os Decathlon ajándékutalvány

Ugye, Ti is bringával jöttök?

Részletes program és további információ: tajekoztatas@csomor.hu

Pályázati kiírás:
VI. Csömöri Bringafesztivál - Mountain Bike Olimpiai Cross Csömör Nagydíj és fesztivál - 2018. június 16. Csömör, Bulgárkert

„Bringás osztály vagyunk!” pályázat a csömöri Mátyás Király Általános Iskola diákjainak

A Csömöri Önkormányzat idén hatodik alkalommal rendezi meg a Csömöri Bringafesztivált, melyet azzal a céllal hoztak létre, hogy a gyerekek és a felnőttek körében is népszerűsítsék a bringázást, valamint felhívják a figyelmet a települések közötti biztonságos kerékpáros közlekedés fontosságára. A fesztivál igazi kistérségi rendezvény, a Gödöllői kistérség településeiről és a szomszédos fővárosi kerületekből sokan érkeznek kerékpárral a hangulatos csömöri patakpartnál található Bulgárkertbe, a fesztivál erdei helyszínére. Az idei Bringafesztiválra pályázatot hirdetünk meg a csömöri Mátyás Király Általános Iskola számára az alábbiak szerint:

A pályázat témája: „Bringás osztály vagyunk!”

A pályázatok célja, hogy minél több gyermeket ösztönözzünk arra, hogy kerékpárral jöjjön a Csömöri Bringafesztiválra, így a sportolást, az egészséges életmódot és nem utolsósorban a kerékpáros közlekedést népszerűsítsük körükben.

A pályázatban részt vehetnek: általános iskolák 4-8. osztályai

A pályázat elemei:
A pályázat alapján díjazzuk azokat az osztályokat, akik a legtöbben érkeznek a Bringafesztiválra. Az osztályoknak az iskolától elindulva csoportosan, egy időben kell megérkezniük.

A pályázat díjazása:
Az akcióban résztvevő iskolások részt vesznek egy tombola sorsoláson, ahol a fődíj egy kerékpár, illetve egyéb értékes tárgyi nyereményeket nyerhetnek, melyek a kerékpározáshoz köthetőek.

Az első három osztály, ahonnan a legtöbb diák érkezik, értékes ajándékokat nyer:
1. díj: 40 000 Ft-os Decathlon ajándékutalvány
2. díj: 25 000 Ft-os Decathlon ajándékutalvány
3. díj: 10 000 Ft-os Decathlon ajándékutalvány

Bringára fel!