Visszhangok - lapszemle

Megnéztük hol, milyen cikkekkel, videókkal számoltak be a különböző médiumok az V. Csömöri Bringafesztiválról és az azon belül rendezett MTB XCO C2 Csömör Nagydíjról.


A Magyar Televízió sportcsatornája, az M4 Sport a BringaSport magazinjába készített beszámolót a versenyről. A teljes adás itt érhető el!

Az utanpotlassport.hu videós tudósítása is elérhető, ők főleg a kicsikre fókuszáltak a vasárnapi versenyen. Íme!

A csömöri honlapok és Facebook oldalak természetesen kiemelten foglalkoztak a fesztivállal, a CsömörSport beharangozója itt, interjúja és tudósítása itt, itt és itt olvasható!

A Hír Tv  Reggeli járat című műsorában Horti Gábor vendége Valter Tibor, a Csömöri Bringafesztivál főszervezője volt. Íme, az adás!

A CsömörTv több összefoglalót is készített a fesztiválról, az interjúkkal megspékelt itt, míg a hangulatvideó itt tekinthető meg!

A Rákosmente Tv tudósításában szintén feltűnik a kistérségi körtúrázók lelkes csapata. Itt nézhető vissza a beszámoló!

A bringasport.hu saját tudósítással jelentkezett a csömöri versenyről, ahol képgaléria is színesítette a cikket. Ide kattintva olvasható!

Egy másik szakportál, a velo.hu szintén hírt adott az eseményről, a cikk itt érhető el.

Az ATV csatorna június 28-án, szerda reggel adásba kerülő Start + műsorában az V. Csömöri Bringafesztivál volt a fókuszban! Íme!

A fesztiválprogramok közül az egyházi média figyelme a bringás istentiszteletre irányult, beharangozójukban írtak róla.

Mivel nemcsak a profik versenyére, hanem a tömegsport és az amatőrök szórakoz(tat)ására is koncentráltunk, így a programturizmus.hu is hirdette a fesztivált. Itt olvasható az ajánló!