Országszerte népszerűen

Több százan érkeztek kerékpárral az ország legkülönbözőbb pontjairól az V. Csömöri Bringafesztiválra. Nézzük, honnan vették nyakukba a kilométereket a sportemberek!


Több mint háromszáznegyvenen érkeztek két keréken az V. Csömöri Bringafesztiválra az önkormányzat által végzett statisztikák szerint az ország legkülönbözőbb pontjairól. Nézzük, mely települések lakóit köszönthettük a Bulgárkertben!

Természetesen a csömöriek voltak a legaktívabbak a kitekerésben, majd a budapestiek következtek, legtöbben a XVI. kerületből gurultak ki, de Angyalföldről, illetve a II., a IV., a VII., a XI., a XIV., a XV. és a XVII. kerületből is fogadtunk sportos vendégeket. A kistérségi körtúrához csatlakozó környező települések közül Gödöllőről, Kerepesről, Nagytarcsáról és Pécelről is voltak bringás látogatóink.

A Magyarországon távolabb fekvő városokből is akadtak szép számmal érkezők, hiszen Balatonalmádi, Csenger, Eger, Győr, Hódmezővásárhely, Maglód, Nagykovácsi, Pilisvörösvár, Pomáz, Salgótarján, Szécsény, Veresegyház, Veszprém is bekerült a jegyzőkönyvekbe!

Találkozzunk jövőre is!